На генеалогічній виставці «ДЕРЕВО РОДУ», яка працюватиме у лютому–березні 2016 року у приміщенні ООМЦКМ (м. Харків, вул. Пушкінська, 62) будуть представлені генеалогічні дерева як відомих на Харківщині родів, так і звичайних людей, чиї предки походили з міщан, дворян, купців, козаків, селян. Також будуть представлені речі, що належали представникам того, чи іншого роду, фотографії, документи. Під час роботи генеалогічної виставки відбудеться комплекс заходів, серед яких виставки документів та літератури із архівів та бібліотек міста, семінари, присвячені геральдиці, генеалогії селян, генеалогії та геральдиці шляхти тощо.

Конкурс дослідницьких робіт «ІСТОРІЯ МОЄЇ СІМ’Ї» для дітей та молоді триватиме з 1 грудня 2015 по 26 березня 2016 року. Він проводиться за такими номінаціями: «Фотографія на пам’ять»; «Кращий сімейний архів»; «Сімейний літопис».

До участі в конкурсі запрошуються учні освітніх установ загальної, середньої спеціальної та позашкільної освіти м. Харкова та Харківської області у віці 12-18 років. Заявки на участь у конкурсі приймаються з 1 грудня 2015 року до 30 січня 2016 року за електронною адресою: oomckm@gmail.com. Переможці отримають цінні подарунки.

Завантажити PDF файл з повною інформацією >>